Luo verkkosivusto, josta olet ylpeä!

Alusta, joka antaa sinulle vapauden luoda, suunnitella, hallita ja kehittää verkkonäkyvyyttäsi juuri haluamallasi tavalla.

Olet kolmen askeleen päässä omista tyylikkäistä verkkosivuista

Kuinka prosessi toimii?

1

Aloittaminen

Valitse haluamasi sivupohja yli 20 pohjan valikoimasta.

2

Rakentaminen

Liitä sivuille omat tekstisi ja kuvasi.

3

Julkaisu

Kun sivut ovat valmiit, voit julkaista ne myös omalla verkkotunnuksella.

Tyylikkäät valmiit sivupohjat

Näytä alusta alkaen ammattilaiselta.

Valmiit mallimme ovat kaunein tapa esitellä ideasi verkossa. Erotu joukosta ammattimaisella verkkosivustolla, portfoliolla tai verkkokaupalla.

Kotisivukone
Täydellinen vapaus

Vapaus luoda haluamiasi verkkosivustoja.

Aloita alusta tai valitse laajasta malliluettelosta luodaksesi oma verkkosivustosi. Maailman innovatiivisimmalla vedä ja pudota (drag and drop) -verkkosivustojen rakennustyökalulla voit mukauttaa tai muuttaa mitä tahansa. bPilvi Bittisivuin avulla voit luoda oman ammattimaisen verkkosivustosi, joka näyttää upealta.

Kotisivukone

Hinnasto

Kotisivukone kuuluu osana Webhotelli-palvelua. Valitse palvelu joka vastaa parhaiten tarpeitasi. Jos haluat pakettiin myös verkkotunnuksen, valitse verkkokaupasta mukaan bPilvi-domain palvelu. Verkkotunnuksen voi myös tilata myöhemmin (esim. kun on saanut sivuston valmiiksi).

Kotisivukone kuuluu Webhotelli-paketteihin Perus-paketista ylöspäin.

Webhotellien lisätiedot

Apua kotisivukoneeseen

Voimme Bittipilvellä tehdä kotisivukone-sivupohjan valmiiksi. Ota suoraan yhteyttä myyntiimme, niin suunnitellaan ulkoasu ja sisältö yhdessä. Sivuston koosta riippuen alk. 120e (sis. alv 24%).